Inschrijven

Het Lopersproject start zondag 7 januari 2018.
3 maanden lang trainen op een zondag. We trainen toe naar de wedstrijd in Naaldwijk op zaterdag 24 maart 2018. De laatste training is op zondag 18 maart.
Inschrijven is mogelijk vanaf 13 jaar!

Voorinschrijven
Als je inschrijft vóór zondag 7 januari 2018 is het inschrijfgeld voor het Lopersproject € 50, –.  Op zondag 7 januari is het inschrijfformulier niet beschikbaar.
Leden van Olympus ’70 krijgen € 10,– korting op het inschrijfgeld.

Na-inschrijven
Inschrijven kan ook op de dag zelf bij start van het project bij Sportpark Verburch of na de start van het project via de website. De inschrijfkosten zijn dan € 55,00 voor niet leden en € 45,00 voor leden van Olympus ’70. Neem het inschrijfbedrag contant mee, er is géén pin gelegenheid.

Deelname
Deelname aan het Lopersproject is altijd op eigen risico.
De trainingen worden gegeven door deskundige en ervaren trainers, maar er kan altijd iets gebeuren tijdens een training. Voorkomen is beter dan genezen. Begin je weer met sporten, of ben je net als veel lopers iets minder jong, dan raden wij je aan om voorafgaand aan deelname aan het Lopersproject contact op te nemen met je huisarts, of een (sport)medisch onderzoek te ondergaan.
Als blijkt dat je niet in de voor jou juiste groep traint, dan heeft de organisatie altijd het recht om je, uiteraard na overleg, in te delen in een andere categorie. Hiermee houden we het risico op blessures en overbelasting zo klein mogelijk.

Betaling
Het inschrijfgeld wordt meteen bij de inschrijving via iDEAL geïncasseerd. Als je het inschrijfformulier invult en vervolgens op de betaalknop drukt, dan word je doorgestuurd naar de website van Mollie Payments. Zij helpen ons om de iDEAL betaling te verwerken.

Lukt het je niet om op deze wijze te betalen, neem dan contact op met de organisatie van het Lopersproject.

Inschrijfformulier
Door je inschrijving verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van het Lopersproject.

Voer je emailadres in
Voer ter controle nogmaals je emailadres in
Het inschrijvingsbedrag voor het project is 40 euro
Het inschrijvingsbedrag voor het project is 50 euro
Terug