Ideal Test pagina

Het Lopersproject start zondag 8 januari 2017.
Inschrijven is mogelijk vanaf 13 jaar!

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor het Lopersproject bedraagt € 50, –.
Leden van Olympus ’70 krijgen € 10,– korting op het inschrijfgeld.

 Deelname

Deelname aan het Lopersproject is altijd op eigen risico.
De trainingen worden gegeven door deskundige en ervaren trainers, maar er kan altijd iets gebeuren tijdens een training. Voorkomen is beter dan genezen. Begin je weer met sporten, of ben je net als veel lopers iets minder jong, dan raden wij je aan om voorafgaand aan deelname aan het Lopersproject contact op te nemen met je huisarts, of een (sport)medisch onderzoek te ondergaan.
Als blijkt dat je niet in de voor jou juiste groep traint, dan heeft de organisatie altijd het recht om je, uiteraard na overleg, in te delen in een andere categorie. Hiermee houden we het risico op blessures en overbelasting zo klein mogelijk.

 Partner

Het Lopersproject steunt Team Westland om de strijd aan te gaan tegen kanker. Het Lopersproject doet op 18 februari 2017 mee aan de cross die voor lopers en wandelaars wordt georganiseerd. Voor de deelnemers van het Lopersproject is deelname aan de cross gratis. Na afloop wordt er gegeten in de Wielepet. Dit kost 10 euro (het eten én twee consumpties); de opbrengst van dit mee-eten gaat naar Team Westland. Schrijf jezelf bij de inschrijving ook meteen in voor het eten, dan draag jij ook bij aan Team Westland!

BetalingNieuw dit jaar: het inschrijfgeld wordt meteen bij de inschrijving via iDEAL geïncasseerd. Als je het inschrijfformulier invult en vervolgens op de betaalknop drukt, dan word je doorgestuurd naar de website van Mollie Payments. Zij helpen ons om de iDEAL betaling te verwerken.

Mollie

Lukt het je niet om op deze wijze te betalen, neem dan contact op met de organisatie van het Lopersproject.

Inschrijfformulier

Door je inschrijving verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van het Lopersproject.

Voer je emailadres in
Voer ter controle nogmaals je emailadres in
Het na-inschrijvingsbedrag voor het project is 45 euro
Het na-inschrijvingsbedrag voor het project is 55 euro