DRV – Wielepetcross

Zaterdag 5 maart is het Lopersproject aanwezig bij de DRV – Wielepetcross. Van de organisatie van deze cross ontvingen wij deze uitnodiging.

Beste lopers,

Zaterdag 5 maart is de 1e DRV Wielepetcross,
En ik ben blij dat jullie met het hele Lopersproject mee doen aan dit evenement. Fietsen en hardlopen voor het goede doel(met een knipoog naar de Wollebrandcross).
Team Westland gaat dit jaar naar de Tourmalet. Met een andere bestemming dan voorgaande jaren gaan zij ook een iets andere koers varen. Al het geld dat wordt opgehaald gaat nog steeds naar het goede doel. Mensen en organisaties die proberen om kanker te lijf te gaan. Het grote verschil is dat TW nu zelf kan uitmaken aan welke organisaties zij doneren, en dit met voorkeur gaan doen aan lokale en ook kleinere initiatieven. Kijk op de site van Team Westland voor meer informatie hierover.
Daarom wordt 5 maart niet zo maar een loop. Sportief gezien omdat het voor de lopers en fietsers een kort, maar zwaar, en afwisselend parcours wordt, voor een ieder wat wils. Maar ook met een wens om geld op te halen voor het goede doel.
Omdat er via het Lopersproject een donatie wordt gedaan is de inschrijving voor jullie gratis (normaal €10, -), maar wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal een vrijwillige bijdrage willen doen in één van onze spaarvarkens.
Verder is er nog een gezellige AFTERPARTY in de sporthal. Met live muziek van Rob & Carlo, het kassenbouwerskoor, en DJ Zwaardski. Dus blijf nog even gezellig hangen en nodig familie, vrienden en bekenden uit. Tot 5 maart!!

groeten René van Dijk, Mart Sar, en Rob van Noordt
Flyer Wielepetcross

Terug